Frågor att tänka på när du väljer en affärsmöjlighet – kan du lita på ledarskapet?

  • Post author:
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Detta är den sjunde artikeln i en serie på tio artiklar.

Kom ihåg att vi går igenom frågor som du behöver ställa när du överväger en hembaserad affärsmöjlighet. Att arbeta hemma är miljoners dröm. Men utan att göra den bästa utvärderingen du kan, kan du vara mindre än nöjd med resultaten.

Här är fråga nummer sju.

Kan du lita på ledarskap?

Med din ekonomiska framgång på spel tror jag att det är naivt av dig att ge ditt förtroende till ledarskapet i vilket företag som helst. Du måste ta tid att undersöka historien om ett företags ledare. Om du inte gör det kan du bara bli överraskad av folk.

Om de personer som du har valt att följa (ledarna för ett företag) har en historia av framgång kan du ge dem ett försök. Jag tror inte att jag skulle gå med ett företag som hade en ledare utan erfarenhet som ledare. De flesta företag hamnar i problem på grund av fel som begåtts av ledningen. Det spelar ingen roll hur bra din produkt är. Det spelar ingen roll om din marknad är global. Om ditt ledarskap inte kan fatta de otaliga besluten på en daglig, veckovis, månads- och årsbasis som de måste, då kommer du att få ett problem. Precis som du är downline kommer förmodligen inte att lyckas om du inte är det. Du kommer inte att bli framgångsrik om ditt företag inte är det.

Kommer du ihåg superjuicen Tillitsbaserat ledarskap som jag älskar. Ledarskapet för det företaget har varit hemskt. Så småningom började många människor lämna företaget på grund av ledarens misstag. Ledning på toppen dödar många företag. Jag tror att de flesta företag börjar med mycket potential. Ledarskap kan beröva den potentialen från alla ansträngningar genom en rad dåliga val. Kolla in det här, jag har stannat hos det företaget som kund, för jag älskar produkten. Så länge de kan få min juice till mig är jag glad. Men jag skulle inte jobba med det företaget.

Har företaget som du tittar på en tidigare historia och lång livslängd av framgång? Du vill vara någorlunda säker på att ditt företag kommer att finnas, Du kommer att lägga lite energi på det. Du vill göra det en gång och umgås med folk som rekryterar många människor.

Om du provspelar ledare, se till att du väljer en som har en historia av framgång. Välj inte en som är på deras första rodeo. Kom ihåg att din framgång i deras företag är beroende av deras framgång.

Ta råd från personer som har kunnat arbeta hemma med hjälp av ett hemföretag. Kolla in kompensationsplanen. Det är ett riktigt tips när du ser företag nypa slantar på sin kompensationsplan.

Om du gör ett bra jobb med att välja ut en ledare kommer du att kunna fokusera på andra saker. Du kommer att kunna koncentrera dig på att utveckla din passion, dina färdigheter. Omge dig med människor som fortfarande lägger mycket tid och pengar på att förbättra sin utbildning och sig själva.

Det verkliga värdet i detta fantastiska nätverksäventyr är inte pengarna. Givetvis borde det finnas pengar. Men när du kommer till slutet av din erfarenhet i den här branschen, borde du vara en mycket annorlunda person, en mycket bättre person för att ta dig igenom den process som krävs för att göra dig själv till en framgång. En del av hela processen som gjorde dig till en bättre person är att kolla upp ledarskapet i ett företag.

 

Leave a Reply